Kurz angličtiny VFR začíná v úterý 22. března 2016 v 16:00

16.03.2016

Kurz angličtiny VFR začíná v úterý 22. března 2016 v 16:00
Kurz angličtiny VFR začíná v úterý 22. března 2016 v 16:00 (Zdroj: Aeroweb.cz)

Přijďte si procvičit svoji leteckou angličtinu s profesionálním lektorem a skvělým pilotem. Tento kurz doporučujeme všem, kteří si chtějí buď jen leteckou komunikaci v angličtině vyzkoušet, nebo procvičit před vlastním letem do zahraničí nebo ICAO zkouškou. Kurz je veden skvělým lektorem, který má jako pilot s leteckou angličtinou rozsáhlé zkušenosti a umí je předávat.

Vůbec se nemusíte obávat svojí úrovně angličtiny. Akce je zaměřena také pro všechny, pro které to bude první setkání s leteckou komunikací.

Procvičíte si zejména praktickou komunikaci s řídícím letového provozu

Na stůl si rozložíme velkou mapu, dostanete malé letadélko a vašim úkolem bude provést odlet z letiště (řízeného i neřízeného) a přeletět půlku Evropy a při tom všem si vyzkoušet většinu scénářů, které mohou nastat. Protože nás bude na kurzu více, budete se snažit nejen o vlastní komunikaci, ale také si udržet celkový přehled o ostatním provozu.

Jednodenní kurz VFR angličtiny 

Termín: 22. března 2016 v 16:00 - 21:00
Délka kurzu 5 hodin
Místo: Kurz proběhne v učebně AeroPrague na letišti Praha Letňany. Pro mimopražské možnost ubytování.
Cena: 3 630 Kč (nyní ještě platí sleva pro včasnou rezervaci)

Těšíme se na vás.

Online přihláška na kurz angličtiny VFR

Na 5. dubna 2016 také připravujeme 7 týdenní kurz angličtiny VFR pro detailní přípravu na ICAO zkoušku a 10 týdenní kurz angličtiny IFR pro zkoušku na ÚCL. Více informací - kurz IFR angličtiny

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář