Garmin skrze webové semináře lépe představí své vybrané produkty

16.05.2019

Garmin skrze webové semináře lépe představí své vybrané produkty
Garmin skrze webové semináře lépe představí své vybrané produkty (Zdroj: Aeroweb.cz)

Pro nadcházejících pár týdnů si výrobce avioniky Garmin pro své zákazníky a potencionální zájemce o produkty této americké značky připravil řadu webových seminářů. V nich se blíže zaměří na efektivní používání svých přístrojů či jejich vzájemnou spolupráci. První z webinářů již představil, jak efektivně seskládat levnou palubní desku.

První z webinářů, který je po bezplatné registraci ke zhlédnutí na stránkách Garminu, rozebíral téma nízkorozpočtového řešení palubní desky. Celý obsah byl zaměřen hlavně na modernizaci palubní desky s co možná nejnižšími náklady. Více tak přiblížil například dvoupalcové navigace GPS 175/GNX 375, dotykové obrazovky G3X Touch a letové přístroje G5.

První webinář zaměřený na nizkorozpočtovou avioniku již proběhl, jeho záznam však můžete zhlédnout kdykoliv později

29. května ve dvě hodiny středoevropského letního času ráno proběhne v pořadí druhý online webinář, který slibuje zaměření především na dovybavení kokpitu autopilotem řady GFC 500 a GFC 600. Bude také zmíněno správné a bezpečné použití autopilotů a nebudou chybět ani tipy na jejich efektivní používání. Řeč bude i o systému elektronické ochrany stability (ESP), který má pilota i letoun ochránit například před překročením maximální či minimální rychlosti.

Další webový seminář, který určitě stojí za pozornost, je naplánován na 25. června na 23:00 SELČ. Věnovat se bude mobilní aplikaci Garmin Pilot. Diváci se dozvědí výhody spojené s užíváním této aplikace jak už při plánování letu, tak i při samotné navigaci. Přednášející také podrobně informuje o všech funkcích aplikace a předá užitečné tipy na propojení chytrého telefonu či tabletu s přístroji na palubě letadla.

Garmin slibuje i další webináře se zaměřením například na ADS-B pro obchodní letectví, nebo na téma pokročilé aktualizace avioniky.

Všechny přenosy jsou nahrávány, nabízí se tak možnost zhlédnout záznamy dodatečně. Seznam všech webinářů, záznamů a registračních formulářů naleznete na stránkách firmy Garmin.

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář