VIDEOTEST: DV-1 Skylark pohledem Jana Rudzinského

13.10.2020 4 příspěvky

Jan Rudzinskyj tentokrát představí ultralehký celokovový dvoumístný dolnoplošník DV-1 Skylark společnosti DOVA Aircraft. Jak se mu se Skylarkem létalo a co se mu na něm líbilo? Na výsledek se můžete podívat v dalším vydání videotestu na Aerowebu.

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Připomínky

13.10.2020 v 15:55 Tom

Pěkné video, mám ale jeden vzkaz výrobce: Plyn se píše "throttle" a ne "thorttle", tak ať to do zahraničí neposílají se stejnou chybou na štítku jako u testovaného kusu. A druhý je pro Honzu: Podélná stabilita řeší klopivý pohyb, takže s hřebním kýlem nemá nic společného. Předpokládám, že myslel směrovou stabilitu a ta by se zlepšila větší mohutností SOP. 

Odpovědět

RE: Připomínky

14.10.2020 v 13:19 Jan Rudzinskyj

Ahoj Tome, díky za připomínku, jo myslel jsem směrovou:) Občas se mi na mikrofon stane, že něco myslím a řeknu něco jiného:) Stále se učím a příště to bude (snad( lepší. díky. Honza

Odpovědět

Test

26.10.2020 v 6:49 Míla

Ahoj Honzo, každým testem jsou tvoje reportáže více profi. Možná by stálo za to, potkat se včetně se stavetelem, jako tady, tak i s nějakým uživatelem, letcem daného typu.Držím palce! 

Odpovědět

RE: Test

26.10.2020 v 9:32 Honza

Ahoj Milo, dekuju za podnety. Premyslim o tom. Zaroven je to o logistice, ne vzdy dostanu letadlo domu a mam na test dost casu. Ale pohled "bezneho" pilota by mohl byt prinosny. Premyslim i o pohledu nezaujateho konstruktera. Nicmene zatim nevim jak to udelat aby to bylo realizovatelne a zaroven abytest nebyl prilis dlouhy...

Odpovědět

Přidat komentář