Omnipol v Indonésii uzavřel kontrakty s novými klienty

07.11.2022

Omnipol v Indonésii uzavřel kontrakty s novými klienty
Omnipol v Indonésii uzavřel kontrakty s novými klienty (Zdroj: Aeroweb.cz)

„Naše L 410 NG se chystá na big trip! Už zítra se dozvíte víc,“ uvedla společnost Aircraft Industries 25. října na sociálních sítích. Druhý den vyrazila kunovická L 410 NG na dlouhou cestu, během níž by měla přistát na třech kontinentech. Série letů zabere sedm týdnů a letoun v tomto časovém intervalu navštíví nové potenciální zákazníky.

Prvním ze tří hlavních cílů byla výstava Indo Defence, kde se letoun L 410 NG setkal s významným úspěchem. V Jakartě byly podepsány dohody o budoucím nákupu těchto strojů hned s několika leteckými společnostmi. Kontrakty zahrnují celkem 17 letadel.

 Indo Defence v Jakartě / Foto: Facebook.com @Aircraft Industries, a.s.
 Indo Defence v Jakartě / Foto: Facebook.com @Aircraft Industries, a.s.

„Dnes byly v Jakartě společností Omnipol v rámci výstavy Indo Defence úspěšně podepsány se společnostmi Wise Air, Starwisata Air a Sulut Airways Indonesia dohody o budoucím nákupu letounů L 410 NG! V rámci podepsaných smluv projevily tyto firmy zájem o 17 kusů letounů L 410 NG. Jednání o detailních podmínkách budoucích dodávek probíhají a budou dokončena v nejbližších týdnech,“ uvedla společnost Aircraft Industries v pátek na sociálních sítích.

České L 410 NG budou tím pádem v blízké budoucnosti zajišťovat vnitrostátní leteckou přepravu v Indonésii a v oblasti Papuy Nové Guiney. Letouny L 410 předchozí generace jsou v regionu provozovány společností Susi Air již od roku 2017.

Mohlo by vás zajímat

Témata

L 410


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář