Aeroklub Praha Letňany otevírá tradiční kurz teorie PPL a SPL

13.09.2019

Aeroklub Praha Letňany otevírá tradiční kurz teorie PPL a SPL
Aeroklub Praha Letňany otevírá tradiční kurz teorie PPL a SPL (Zdroj: Aeroweb.cz)

Letecká škola Aeroklubu Praha Letňany otevírá tradiční zimní kurz teorie pro piloty soukromých letounů PPL(A), lehkých letadel LAPL(A), piloty kluzáků SPL/LAPL(S) a pro piloty vrtulníků PPL(H)/LAPL(H). Teoretický kurz začíná již 5. října 2019 v 8:30.

Budoucím i současným pilotům se tak nabízí ideální příležitost věnovat zimní měsíce studiu, na začátku nové sezóny usednout za knipl a získané znalosti zhodnotit v praxi. Aeroklub Letňany má formu výuky speciálně nastavenou tak, aby se žáci neučili věci nazpaměť, ale znali přesné a jasné souvislosti, které budou umět použít v reálných situacích.

Kurz probíhá vždy o víkendu (obvykle sobotu) v učebně Aeroklubu Praha Letňany na letišti v Letňanech. Výuka je vedena zkušenými lektory s bohatou leteckou praxí se zaměřením na probírané téma.

Kurz teorie v Aeroklubu Praha Letňany začíná již 6. října 2018
Kurz teorie v Aeroklubu Praha Letňany začíná již 5. října 2019

Pro zájemce, kteří se nemohou z časových důvodů účastnit skupinové výuky, je možné zajistit i kurzy individuální. 

Po ukončení teoretického kurzu pro piloty se skládají zápočtové testy z vědomostí, úspěšní absolventi po nich získají certifikát o absolvování kurzu a jsou tak připraveni k úspěšnému složení teoretických pilotních zkoušek na Úřadu pro civilní letectví (ÚCL). Certifikát o absolvování kurzu je platný i pro praktický výcvik v jiné letecké škole.

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář