AeroPrague od 22. ledna otevírá další kurz PPL/ULL

16.01.2024

AeroPrague od 22. ledna otevírá další kurz PPL/ULL
AeroPrague od 22. ledna otevírá další kurz PPL/ULL (Zdroj: Aeroweb.cz)

Letecká škola AeroPrague zahajuje v pondělí 28. listopadu základní kurz teorie pilota PPL(A)/ULL(A). Výuka proběhne v učebně školy na letišti v Praze-Letňanech (LKLT). Plánujete-li létat s letadlem po ukončení výcviku také po Evropě, dozvíte se zde více informací o tom, co vás čeká a jaká jsou specifika v okolních státech.

Absolvování tohoto kurzu představuje možnosti naučit se teorii, která je spojena s funkcí velitele letadla, a to ať už zvažujete pilotní průkaz na velká letadla PPL(A), nebo pilotní průkaz na ultralighty. Týdenní kurz teorie pilota je zakončen vydáním certifikátu o absolvované teorii. Rozvrh je navržen tak, abyste celou teorii absolvovali za sedm dnů a časy jsou uzpůsobeny zejména pro ty z vás, kteří chodí pravidelně do práce, a proto preferují spíše večerní časy. Výuka probíhá v příjemném, neformálním a přátelském prostředí.

Jednotlivé lekce přednáší zkušení lektoři a profesionální piloti. Výuka probíhá zajímavou formou s mnoha praktickými radami a příklady z praxe. Cena kurzu PPL(A) je 18 000 Kč, respektive 16 000 Kč pro ULL(A) a objednat se lze zde pro kurz PPL a zde pro ULL.

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář