V sobotu 11. listopadu začíná další kurz dopravního pilota ATPL(A) v AeroPrague v pražských Letňanech

07.10.2023

Kurz dopravního pilota letounů ATPL(A) je určen pro zájemce, kteří se chtějí stát dopravními piloty nebo plánují absolvovat výcvik CPL(A) a IR(A).

Výcvik provádějí zkušení piloti
Výcvik provádějí zkušení piloti (Zdroj: AeroPrague)

Kurz dopravního pilota letounů ATPL(A) je určen pro zájemce, kteří se chtějí stát dopravními piloty nebo plánují absolvovat výcvik CPL(A) a IR(A).

Letecká škola AeroPrague aktuálně otevírá další kurz ATPL v češtině. Tento kurz poskytuje maximum výukových hodin s lektory a osobní přístup. Je skvělou přípravou na zkoušky ÚCL. Skládá se ze 100 hodin přednášek a 100 hodin praktických cvičení s vysvětlením otázek, které obdržíte na ÚCL.

Víme, že osobní výuka je ten nejlepší způsob, jak předat zkušenosti a znalosti v rámci studia ATPL. Proto absolvujete 200 výukových a konzultačních hodin na učebně se zkušenými lektory.

AeroPrague má v tomto kurzu jeden z nejvyšších počtů hodin konzultací na učebně v České republice, protože si myslíme, že osobní výuku a předané zkušenosti nic nenahradí.

Kromě potřebných teoretických znalostí se dozvíte také mnoho zajímavých informací ze světa dopravních pilotů a navážete první kontakty, které se vám v budoucnu budou hodit.

Základní informace ke kurzu

  • Zahájení je v sobotu 11. listopadu 2023
  • Délka kurzu: 10 měsíců
  • Kurz je zakončen zkouškami na ÚCL
  • Cena dle varianty kurzu

Více informací o kurzu ATPL

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář