Aeroklub Točná otevírá 6. listopadu na letišti Slaný kurz teorie PPL a SPL

02.10.2023

Aeroklub Točná 6. listopadu 2023 pořádá úvodní schůzku před zahájením kurzu teorie PPL a SPL. Schůzka proběhne od 18 hodin v prostorách aeroklubu na letišti Slaný.

Aeroklub Točná otevírá 6. listopadu na letišti Slaný kurz teorie PPL a SPL
Aeroklub Točná otevírá 6. listopadu na letišti Slaný kurz teorie PPL a SPL (Zdroj: Aeroweb.cz)

Nově otevřené kurzy teorie PPL a SPL začnou v druhé polovině listopadu a uskuteční se v prostorách klubu na letišti ve Slaném (LKSN). V případě potřeby bude možná i distanční forma výuky. Vlastní průběh a termíny jednotlivých přednášek budou upřesněné na úvodní schůzce.
  
Kurz je určen všem zájemcům o licence PPL a SPL. Teoretická výuka proběhne v předem domluvených termínech, buď v pracovních dnech, nebo o víkendech,  dle schváleného programu výcviku DTO. Celkový rozsah výuky je rozdělen do jedenácti přednášek a kopíruje aktuální požadavky na teoretické znalosti ze strany ÚCL

.

Instruktoři, kteří vedou jednotlivé přednášky a následně zajišťují letový výcvik, jsou z řad členů aeroklubu. Ve valné většině se jedná kvalifikované instruktory se zkušenostní z obchodní letecké dopravy.  Případně to jsou instruktoři s mnohaletou praxí v General aviation.
 
Cena kurzu teorie PPL je stanovena na 10 000 Kč včetně DPH. Zájemci o kurz teorie SPL zaplatí 4 000 Kč včetně DPH.
Zájemci se mohou přihlásit na emailové adrese tocna@seznam.cz.

Další novinky v aeroklubu

Aeroklub Točná provozuje vhodná letadla na výcvik kvalifikací SEP IR(A) a CPL(A). Proto je aeroklub schopen všem zájemcům o tyto kvalifikace zprostředkovat uvedené výcviky.  Výcvik probíhá na letišti Slaný s kvalifikovanými instruktory z řad členů aeroklubu. Velkou výhodou takového výcviku je individuální a profesionální přístup instruktorů, kteří aplikují ve výuce postupy běžné v leteckých společnostech. Letadla jsou vybavená nejmodernější avionikou GARMIN včetně autopilota. Pro více informací o výcviku nás kontaktujte na Emailu tocna@seznam.cz nebo telefonem na čísle +420 603 476 289.

 

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář