Muž cestoval z Paříže do Atén, na letišti mu dali značně poničené zavazadlo

06.09.2023

Jeden z cestujících letu společnosti Air France na pravidelné lince mezi Paříží a Aténami byl po příletu do řecké metropole hodně překvapený. Na letišti mu vrátili značně poničené zavazadlo, ve kterém chyběly všechny věci. Muž s přezdívkou Time_Wall1561 zveřejnil fotku roztrhané cestovní tašky na sociálních sítích.

Ïlustrační foto
Ïlustrační foto (Zdroj: BrianAJackson | Envato)

Při čtvrtečním odbavení na letišti ve Francii muž předal do služeb letecké společnosti Air France modročernou cestovní tašku. Když si ji chtěl po příletu do Atén vyzvednout, dostal ji hodně poničenou a potrhanou.

Z cestovní tašky toho moc nezbylo (Zdroj: Airlive.net)

 

Zavazadlo vypadalo, jako by ho někdo rozřezal, a navíc chyběly všechny věci. Cestující s přezdívku Time_Wall1561 vše nafotil a umístil na sociální sít Reddit. „Způsob, jakým Delta/Air France vrátila moje odbavená zavazadla. Všechno chybí,“ napsal ke snímku.

Pod příspěvek se následně začaly množit komentáře. Někteří uživatelé se nechali slyšet, že u společnosti Air France zažili něco podobného.
K situaci se vyjádřil i jeden ze zaměstnanců letiště. „Na obranu Air France – jde o problém s pásovým dopravníkem na letišti, kde se zachycují popruhy visící na tašce. Stává se to častěji, než si myslíme,“ přiznal.

Sám cestující následně dostal na základě Montrealské úmluvy kompenzaci. 

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář