Flying Academy představuje nový produkt: Program EASA ATPL s praxí v USA

20.07.2023

Flying Academy představuje nový produkt: Program EASA ATPL s praxí v USA
Flying Academy představuje nový produkt: Program EASA ATPL s praxí v USA (Zdroj: Flying Academy)

Flying Academy, přední poskytovatel pilotních výcviků, s radostí oznamuje uvedení svého nejnovějšího produktu: programu EASA ATPL se zkušeností v USA. Tato inovativní nabídka je navržena tak, aby splňovala potřeby všech začínajících pilotů, kteří chtějí získat EASA licenci dopravního pilota (ATPL) a zároveň získat cenné zkušenosti ve Spojených státech.

Flying Academy Program EASA ATPL s praxí v USA

EASA ATPL se zkušeností v USA nabízí pilotům jedinečnou příležitost, jak kombinovat trénink a praxi, což jim umožní získat znalosti a dovednosti potřebné k úspěchu v celosvětovém leteckém průmyslu. Program je sestaven tak, aby studentům poskytl komplexní znalosti předpisů a standardů EASA a seznámil je s leteckým světem v USA, včetně předpisů, postupů a praxe.

„Jsme nadšeni, že můžeme spustit náš průkopnický program EASA ATPL se zkušeností ve Spojených státech, který nabízí to nejlepší z obou světů pro začínající piloty,“ prohlásil generální ředitel Flying Academy Radim Olbrecht. „Tím, že našim studentům poskytujeme možnost získat jak FAA, tak EASA certifikaci, spolu se zkušenostmi z USA a Evropy, je připravujeme na úspěch v rychle se rozvíjejícím odvětví letectví.“

Program EASA ATPL se zkušeností v USA je určen pro piloty, kteří chtějí maximalizovat svůj čas a ušetřit peníze tím, že absolvují většinu svého leteckého výcviku ve Spojených státech a současně si splní teoretické kurzy online. Poté získají cenné zkušenosti v Evropě absolvováním výcviku pro získání licence obchodního pilota (CPL) a teoretických zkoušek ATPL. Program zahrnuje live online teoretickou výuku, výcvik na letovém simulátoru a přímé praktické zkušenosti v různých letadlech.

Chcete-li se dozvědět více o programu EASA ATPL se zkušeností v USA a o tom, jak právě Vám tento program může pomoci dosáhnout Vašich leteckých cílů, navštivte stránku www.0toatpl.com nebo nás kontaktujte na emailu Fly@FlyingAcademy.com.

 

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář