Soutěž o nejlepší leteckou fotečku. Máte takovou co vyhraje?

13.04.2007

I tento rok jsme připravili soutěž o 3 Databáze letišť 2007 z vydavatelství Avion. Minulý rok jsme soutěžili, kdo napíše nejlepší článek a tak to chce malou změnu.

Soutěž o nejlepší leteckou fotečku. Máte takovou co vyhraje?
Soutěž o nejlepší leteckou fotečku. Máte takovou co vyhraje? (Zdroj: Aeroweb.cz)

Tento rok Databázi letišť získají 3 autoři nejlepších fotografií s tématikou našeho malého létání. Letecké téma není nijak omezeno. Může to být zajímavá krajina z letadla, momentka kamaráda z letiště nebo zachycení zajímavé události. Zaslané fotografie umístíme do aerowebácké fotogalerie. Z nich pak redakce vybere cca 10-20 nejlepších a pak necháme na čtenářích Aerowebu, aby hlasovali pro nejlepší fotečku.

Pokud se jako fotograf zrovna necítíte a máte zájem o aktuální vydání Databáze letišť, lze ji objednat na těchto stránkách. Tato skladná příručka obsahuje všechna letiště a UL plochy ČR a SR. Barevné mapky s leteckými informacemi, komunikační frekvence, užitečné telefony a adresy, letové postupy, radiopostupy, letový plán, mezinárodní lety, meteo informace, východy a západy slunce, přehledná mapa vzdušného prostoru, převody jednotek, tabulky, dekódování zkratek, apod.

Pokud se tedy soutěže chcete zúčastnit, svoje fotečky posílejte emailem na m tečka kuba zavináč aeroweb.cz až do do 30. dubna 2007.
Posílejte prosím maximálně 3 fotečky, ty o kterých si myslíte, že jsou opravdu nejlepší. Podmínkou účasti v soutěži je, že zasláním fotografií čestně prohlašujete, že jste skutečným autorem zaslaných fotografií.

Tak už nyní jsem moc zvědavý, co nám tady všechno přistane :-)))

 

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář