Přivítejte sezónu v jediné škole v Česku s možností výcviku v Evropě a USA

26.03.2016

Přivítejte sezónu v jediné škole v Česku s možností výcviku v Evropě a USA
Přivítejte sezónu v jediné škole v Česku s možností výcviku v Evropě a USA (Zdroj: Aeroweb.cz)

Mezinárodní letecká škola Flying Academy pořádá v sobotu 9. dubna Den otevřených dveří. Přivítejte jaro ve výcvikových pobočkách v Brně, Praze a Miami a zjistěte informace o možnostech leteckých kurzů. Od deseti hodin na vás budou čekat profesionální letečtí konzultanti, kteří vám poskytnou detailní informace o výcvikových programech Flying Academy pro soukromé a komerční účely.

Všichni účastníci se mohou těšit na množství informací ohledně výcvikových kurzů, prohlídku zázemí i flotily letadel s možností intro letu. Na Dni otevřených dveří se můžete seznámit i s profesionálními instruktory létání a piloty aerolinií, kteří podstoupili letecký výcvik ve Flying Academy.

Den otevřených dveří bude speciálně zaměřený na možnosti mezikontinentálního létání v rámci Time buildingu v Evropě a Miami. Flying Academy je jedinou školou v České republice, ve které mají studenti možnost získat cenné zkušenosti z létání na dvou kontinentech - v Evropě na základnách v Brně a Praze a na Floridě na základně v Miami. Více informací ohledně mezikontinentálního výcviku vám poskytnou letečtí konzultanti Flying Academy během Dne otevřených dveří.

Všichni účastníci Dne otevřených dveří navíc získají slevový voucher na 20 % slevu na PPL(A) teorii.

Pro účast na Dni otevřených dveří se musí všichni účastníci registrovat zdarma v online registračním formuláři Flying Academy z důvodu zajištění časového harmonogramu celé akce. Den otevřených dveří se koná na pobočkách Flying Academy na letišti v Brně-Tuřanech, Praze-Letňanech a na základně v Miami na Floridě. Akce trvá od 10 do 15 hodin.

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář