Kurzy ICAO angličtiny od 26. března v Aeroklubu Praha Letňany

14.03.2016

Kurzy ICAO angličtiny od 26. března v Aeroklubu Praha Letňany
Kurzy ICAO angličtiny od 26. března v Aeroklubu Praha Letňany (Zdroj: Aeroweb.cz)

Od 26. března 2016 začínají v Aeroklubu Praha Letňany kurzy ICAO angličtiny. Nabídka obsahuje jak výuku pro začátečníky, tak pro pokročilé, kteří již mají úroveň 4 a rádi by se zdokonalili na vyšší level. Kurz zahrnuje 24 vyučovacích hodin rozdělených do čtyř dní (30 hodin a pět dní v případě kurzu pro pokročilé). Důraz je kladen především na to, aby se žáci seznámili se situacemi, se kterými se mohou v reálu setkat a uměli na ně adekvátně anglicky reagovat. Stejně tak se věnuje pozornost i samotným okruhům a otázkám, které se mohou objevit u zkoušky.

ICAO angličtina je ideální pro ty, kteří přemýšlí o kariéře dopravního pilota nebo plánují lety do zahraničí, v rámci kterých je dokonce povinnost mít zapsanou zkoušku v průkaze.

Cena kurzu pro začátečníky je 5 800 Kč, v případě varianty pro pokročilé 6 700 Kč. Počet účastníků je omezen, neváhejte se tedy přihlásit co nejdříve.

Více informací o výuce ICAO angličtiny včetně kompletního ceníku naleznete na webových stránkách Aeroklubu Letňany.

Aeroklub Praha Letňany je schválenou organizací pro výcvik ATO-025 provozující deset motorových letounů včetně dvoumotorového Piper Seneca a devět kluzáků. V jeho nabídce naleznete mimo jiné i intenzivní kurzy teoretické výuky, které začínají již 2. května 2016.

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář