Volná místa na safety kurzu Jardy Slováčka 9. prosince

03.12.2015

Volná místa na safety kurzu Jardy Slováčka 9. prosince
Volná místa na safety kurzu Jardy Slováčka 9. prosince (Zdroj: Aeroweb.cz)

Safety kurz Jardy Slováčka "VRF into IMC", který si klade za cíl efektivně připravit piloty UL a PPL bez přístrojové doložky na náhlé vlétnutí do podmínek IMC, zahájil svou pátou sezónu. Na nejbližším termínu 9. prosince jsou aktuálně stále volná místa.

Stejný průvodce, jiné provedení

Kurzem vás provede kapitán Jarda Slováček, bývalý pilot Airbusu A310 s tisícovkami hodin na několika dalších typech. Pod jeho dohledem si můžete zkusit „v klidu a pohodlí“, jak snadné je v podmínkách IMC bez jakékoliv vizuální reference ztratit hlavu, přehled o situaci a v krajním případě i vlastní život…

NOVINKA! Kurz nově probíhá na simulátoru v Horních Počernicích! Jedná se o modernizovaný a znovu zprovozněný simulátor ULT-28, který dříve sídlil v Praze-Letňanech. Simulátor je nově v provozu letecké školy Fly For Fun, disponuje pohyblivou základnou, je osazen modernizovanou avionikou a také perfektní novou vizualizací (tu si bohužel při tomto kurzu příliš neužijete, protože mlha je prostě mlha...)


Foto Fly For Fun

Za kurz zaplatíte celkem 3 800 Kč včetně DPH. Cena zahrnuje teoretickou část a hodinový pronájem simulátoru společně s instruktorem. V simulátoru však navíc strávíte další hodinu coby pozorovatel/kopilot, tu však již hradí zase váš kolega. (viz článek ZDE!).

Pro více informací o kurzu a přihlášení volejte:

Jarda Slováček
tel.: 724 672 116 nebo 734 280 889

Rozhovor s J. Slováčkem nejen o tomto kurzu najdete ZDE!

Více informací o průběhu kurzu najdete ZDE!

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář