Flying Academy pořádá 14. listopadu den otevřených dveří v ČR i v USA

27.10.2015

Flying Academy pořádá 14. listopadu den otevřených dveří v ČR i v USA
Flying Academy pořádá 14. listopadu den otevřených dveří v ČR i v USA (Zdroj: Aeroweb.cz)

Všichni zájemci o svět letectví mohou navštívit jednu z nejdynamičtěji rostoucích mezinárodních leteckých škol. Flying Academy otevírá svoje dveře v sobotu 14. listopadu v pobočkách v Brně, Praze a floridském Miami od 10 do 15 hodin. Účastníci dne otevřených dveří uvidí skvělá letadla, jako je například Piper Matrix, Cessna 172 SP G1000 a mnohá další. Pro zájemce bude možnost intro letu na vybraném letounu a získají slevu ze svého případného výcviku.

Na dni otevřených dveří návštěvníkům poskytnou letečtí konzultanti mnoho informací o výcvikových kurzech Flying Academy v České republice i v USA, účastníci budou mít možnost poznat zkušené letecké instruktory i profesionální piloty aerolinií. Každý účastník dne otevřených dveří dostane 20 % slevu na PPL(A) teorii. Zájemci se mohou přihlásit na den otevřených dveří skrz online formulář na webových stránkách Flying Academy a rezervovat si čas leteckého instruktora.

Den otevřených dveří bude tematicky zaměřen na výcvikový kurz „0-ATPL se zkušeností v USA“, ve kterém student získá průkaz soukromého pilota letounů PPL v USA včetně celkového náletu 100 hodin. Naučí se ICAO angličtinu od rodilých mluvčích a získá cenné zkušenosti z vytíženého vzdušného prostoru, kde jsou navíc ideální podmínky pro létání po celý rok. Zbytek výcviku pokračuje v České republice na základně v Brně nebo v Praze.

Více informací o novém kurzu „0-ATPL se zkušeností v USA“ najdete na webu Flying Academy!


kliknout pro zvětšení

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář