Nisa Air v říjnu otevřela nové moderní zázemí v Mladé Boleslavi

11.11.2015

Nisa Air v říjnu otevřela nové moderní zázemí v Mladé Boleslavi
Nisa Air v říjnu otevřela nové moderní zázemí v Mladé Boleslavi (Zdroj: Aeroweb.cz)

Letošní rok bude zapsán jako významný milník v historii společnosti Nisa Air. Ta 22. října v pravé poledne slavnosně otevřela svůj zbrusu nový areál na letišti v Mladé Boleslavi. Součástí servisního a výcvikové centra je i restaurace, která nabízí kromě příjemné atmosféry i perfektní výhled na místní letištní provoz.


Foto Nisa Air

"Věříme, že naše nové nadstandardní zázemí společně s MG Restaurací nabídne pilotům, příznivcům letectví a také milovníkům velmi kvalitního jídla, na českém trhu dosud neviděnou kombinaci leteckého provozu spolu s top restaurací," uvedl při slavnostním otevření Jiří Svoboda z vedení Nisa Air.

Součástí nového areálu je kromě kompletního servisního vybavení i administrativní zázemí společnosti a učebny. Stavba probíhala od ledna letošního roku a konečná cena se vyšplhala na 65 milionů. Průběh stavby si můžete prohlédnou ve fotogalerii na stránkách Nisa Air.

Společnost Nisa Air působí na českém trhu od roku 1996. Jako jediný autorizovaný prodejce vrtulníků Robinson u nás pro ně nabízí všechny druhy revizí, včetně oprav a ostatních servisních činností. Od letošního dubna poskytuje rovněž pilotní výcvik na letounu Cirrus SR22.

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář