CEFA v Praze v úterý představí kadetský program Wizz Air

14.09.2015

CEFA v Praze v úterý představí kadetský program Wizz Air
CEFA v Praze v úterý představí kadetský program Wizz Air (Zdroj: Aeroweb.cz)

Sředoevropská letecká akademie (CEFA) v úterý 15. září představí v pražském hotelu Jurys Inn kadetský pilotní program jedné z největších evropských nízkonákladových aerolinek Wizz Air. Výcvikový kurz, který v sobě spojuje integrovaný výcvik ATPL s typovým výcvikem na Airbus A320, bude zahájen letos na podzim. Jeho absolventi se stanou prvními důstojníky společnosti po dvou letech intenzivního výcviku.

Prezentace CEFA Wizz Air Cadet Program

Kdy: úterý 15. září 2015, 19-21 hodin

Kde: Hotel Jurys Inn Prague, Sokolovská 11, Praha 8

REGISTRACE ZDARMA ZDE!

Výcvikový program, do kterého se mohou zájemci přihlašovat až do 24. září, sestává z šesti fází, v nichž se kadeti nejprve seznamují se základy letů na jednomotorové Socatě Tobago a přes nácviky nouzových situací, přístrojový výcvik, létání na dvoumotorovém letounu typu Diamond DA42NG, výcvik součinnosti ve vícečlenné posádce (MCC) a Jet Orientation Course (JOC) se vypracují až k typové kvalifikaci na Airbus A320. Většina výcviku probíhá na maďarské bázi CEFA, pro závěrečný type rating se pak studenti přesunou do simulátorového centra v Nizozemsku.

CEFA, která byla společností Wizz Air vybrána pro výcvik nových kadetů, je uskupením maďarské letecké školy Tréner, střediska Martinair Flight Academy a nizozemské simulátorové společnosti Flight Simulation. Na pražské prezentaci představí zdarma registrovaným účastníkům veškeré náležitosti jak samotného výcviku, tak i budoucího zaměstnání u aerolinky.

Wizz Air je přední nízkonákladová letecká společnost ve střední a východní Evropě, která provozuje flotilu šesti desítek letadel Airbus A320 a prostřednictvím více než 380 linek z 21 základen spojuje 112 destinací v 38 zemích. Její kadetský program je jednou z mála možností, jak se v současnosti vypracovat od nuly k práci dopravního pilota v jedné

Více informací o kadetském programu najdete na wizzaircadet.com!

Více informací o CEFA najdete na cefa.eu!

Mohlo by vás zajímat