Přivítejte začátek školního roku v letecké škole Flying Academy

24.08.2015

Přivítejte začátek školního roku v letecké škole Flying Academy
Přivítejte začátek školního roku v letecké škole Flying Academy (Zdroj: Aeroweb.cz)

Prázdniny pomalu končí a začíná další školní rok. Přivítejte jeho začátek v letecké škole Flying Academy! Jedna z největších leteckých škol v Evropě pro všechny nadšence letectví pořádá Den otevřených dveří. Uskuteční se v sobotu 5. září od deseti hodin dopoledne do tří odpoledne. Akce proběhne na leteckých základnách v Brně a Praze.

Nenechte si ujít návštěvu dynamického leteckého prostředí, prohlédněte si flotilu společnosti a usedněte do kokpitu Cessny 152 či 172, Cirrusu SR20, Piperu Seminole a mnohých dalších!

Letecký personál FA vám poskytne informace týkající se leteckého výcviku a provede vás celou základnou. Můžete se pobavit s profesionálními instruktory či s piloty aerolinií, kteří jsou bývalí studenti školy a rádi se s vámi podělí o osobní zkušenosti s výcvikem v letecké škole Flying Academy. Každý účastník Dne otevřených dveří navíc získá voucher na 20% slevu na PPL teorii.

Z důvodu lepší časové organizace jsou všichni účastníci Dne otevřených dveří žádáni, aby nahlásili svou účast e-mailem na adresu pilot@FlyingAcademy.cz nebo na tel. +420 731 653 867.


kliknout pro zvětšení

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář