Kurz angličtiny IFR / VFR začíná v Letňanech již ve středu 7. října 2015

01.10.2015

Kurz angličtiny IFR / VFR začíná v Letňanech již ve středu 7. října 2015
Kurz angličtiny IFR / VFR začíná v Letňanech již ve středu 7. října 2015 (Zdroj: Aeroweb.cz)

Ve středu 7. října 2015 od 16:00 hodin začínají v letecké škole AeroPrague 2 kurzy letecké angličtiny:

Kurz angličtiny pro piloty VFR

Tento kurz vás připraví na úspěšné složení ICAO zkoušky.

Kurz je uzpůsoben pro piloty, kteří se chtějí připravit na složení ICAO zkoušky a dále samostatně létat VFR po Evropě. Před nástupem do tohoto kurzu předpokládáme základní školní znalosti anglického jazyka. Tedy jste schopni se anglicky domluvit v běžných situacích například jako turista.

Jak kurz probíhá

Kurz je po celou dobu veden lektorem pouze v angličtině. Nutíme vás mluvit a vyjadřovat se správně anglicky. Zpočátku si zopakujeme základní gramatická pravidla, která mají pro vyjadřování v anglickém jazyce velikou důležitost, a postupně se budeme věnovat leteckým tématům. Naučíme vás správně číst NOTAMy, TAFy a používat správně leteckou frazeologii včetně nouzových postupů.

Cena 9 500 Kč. Délka kurzu 7 týdnů. Online přihláška.

Kurz letecké angličtiny pro piloty IFR

Tento kurz vás připraví na zkoušku na Úřadu pro civilní letectví. Kurz je potřeba, pokud plánujete výcvik pro kvalifikaci IFR nebo Traťové lety IFR - EIR.

Kurz vychází z požadavků na úspěšné složení zkoušky angličtiny IFR na ÚCL. Před nástupem do tohoto kurzu předpokládáme znalost anglického jazyka alespoň na úrovni intermediate (středně pokročilí). Tedy jste schopni se domluvit v běžných situacích.

Cena 12 800 Kč. Délka kurzu 10 týdnů. Online přihláška.

Začátek obou kurzů ve středu 7. října 2015 v 16:00 hodin

Kurz povedou zkušení lektoři

Scott Cline

With more than 8 years of experience training more than 1,500 air traffic controllers, pilots and a broad array of aviation professionals from more than 30 countries, Scott is one of Europe's leading Aviation English experts.  As the author of numerous books and training manuals and specializing in preparation for ICAO and domestic Civil Aviation Authority examinations, Emergency and Unusual Situations, and Introductory Training, Scott stands ready to assist you whatever your Aviation English needs.

Richard Milták

Obchodní pilot, CPL, ATPL, MEP, SEP, IR(A), FI(A), ICAO English 6

Více informací a přihlášku naleznete na stránkách kurzů angličtiny pro piloty

Aktuálně poslední 2 místa. Těšíme se na vás.

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář