Zbrusu nové číslo časopisu Flying Revue vychází již příští týden

20.01.2015

Zbrusu nové číslo časopisu Flying Revue vychází již příští týden
Zbrusu nové číslo časopisu Flying Revue vychází již příští týden (Zdroj: Aeroweb.cz)

Již příští týden ve schránkách předplatitelů a záhy i na stáncích objeví zbrusu nové číslo "obrozeného" časopisu Flying Revue. Pod novým vydavatelem chystá redakce dvouměsíčníku řadu novinek, nové rubriky speciálně pro piloty i zajímavé články pro letecké nadšence.

Flying Revue 1/2015"V roce 2014 došlo při vydávání Flying Revue u původního vydavatele k problémům, kvůli kterým vyšla jen dvě čísla místo slíbených šesti a časopis měl na kahánku. Vzhledem ke svým aktivitám ve sportovním i dopravním letectví jsem se rozhodl práva k vydávání časopisu převzít a pokračovat v jeho vydávání," rozkryl své plány nový vydavatel časopisu Jiří Pruša, dobře známý nejen čtenářům Aerowebu.

V novém čísle najdete nejen podrobnosti o budoucím vydávání časopisu, ale také zajímavé články například o kovertoplánu Boeing V-22 Osprey, který se představil na loňských Dnech NATO v Ostravě, či unikátním vrtulníku Guimbal G2 Cabri. Nová rubrika Nikdy více zase představí krušné zážitky pilotů, které není radno opakovat.

Nový vydavatel Jiří Pruša se také zavázal, že dodrží závazky svého předchůdce směrem k předplatitelům. "Sám jsem jedním z předplatitelů, kteří nedostali za své roční předplatné dosud všech slíbených šest čísel. Každého bych chtěl ujistit, že předplatné, které jste zaplatili původnímu vydavateli, bude respektováno a zaplacený počet čísel opravdu obdržíte," přislíbil letec a publicista a dodal, že každý nový předplatitel také obdrží bonusový dárek.

Obnovené Flying Revue bude tradičně vycházet jako dvouměsíčník a první číslo vyjde již 27. ledna. Cena jednoho čísla bude 99 Kč a časopis si můžete také předplatit za 500 Kč ročně - na nových stránkách časopisu www.flying-revue.cz.

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář