Máte nejasnosti ohledně MPL? CATC zve zájemce na Career Day

05.09.2014

Máte nejasnosti ohledně MPL? CATC zve zájemce na Career Day
Máte nejasnosti ohledně MPL? CATC zve zájemce na Career Day (Zdroj: Aeroweb.cz)

Uvažujete o kariéře dopravního pilota? Zajímáte se o výcvik Multi-Crew Pilot Licence (MPL), ale stále nejste rozhodnuti? V Czech Aviation Training Centre (CATC) pro vás připravili MPL Career day, kde se dozvíte vše, co vás zajímá, a navíc si ještě zalétáte na profesionálním simulátoru pro výcvik dopravních pilotů.

Career Day se bude konat v neděli 28. září 2014 od 13:45 v areálu ruzyňského letiště. Těšit se můžete na exkurzi ve výcvikovém středisku s videoprojekcí o historii CATC, prezentaci a následnou diskuzi o výcviku dopravních pilotů se zaměřením na MPL. Nad dobrým občerstvením se navíc setkáte s lidmi zodpovědnými za výcvik a můžete si s nimi popovídat o všem, co vás v souvislosti s výcviky a létáním zajímá.

Každý účastník bude mít garantováno minimálně 15 minut jako pilot letící a 15 minut jako pilot monitorující na jednom z našich profesionálních a plně certifikovaných simulátorů. K dispozici budou typy Airbus A320, Boeing B737CL a ATR 42/72.

Cena za takto strávené odpoledne je za dotovanou cenu 1 000 Kč. Skutečná cena jen za provoz simulátoru je přibližně osmkrát vyšší. Využijte této unikátní příležitosti a přihlaste se na emailu mpl@catc.cz s uvedením svého celého jména a preferovaného simulátoru.

S přihlášením neváhejte. Career Day má pouze omezenou kapacitu a kdo se dříve přihlásí a zaplatí účastnický poplatek, může si dopředu vybrat typ letounu až do naplnění slotů na simulátoru.

Mohlo by vás zajímat