Spolupráce s novým portálem Letecké zážitky.cz

19.11.2013

Před pár měsíci byl spuštěn již dva roky připravovaný portál s největší nabídkou leteckých zážitků z celé České republiky.

Spolupráce s novým portálem Letecké zážitky.cz
Spolupráce s novým portálem Letecké zážitky.cz (Zdroj: Aeroweb.cz)
Cílem projektu LeteckeZazitky.cz je nabídnout českým zákazníkům největší spektrum leteckých zážitků na jednom místě za nejlepší dostupné ceny. K této myšlence nás přivedli sami zákazníci, kteří kromě nabídky vyhlídkových letů a akcí Pilotem na zkoušku stále častěji poptávají méně tradiční letecké akce.

V nabídce zážitků jsou zatím mezery

Na portálu Letecké zážitky nyní naleznete (zatím ne zcela úplnou) nabídku letů a akcí z přibližně 20 letišť. Kromě klasických vyhlídkových letů a akce Pilotem na zkoušku také seskoky padákem a již poměrně kompletní přehled nabídky leteckých simulátorů. K dalším zážitkům patří akrobatické lety, lety balónem (včetně možnosti vyzkoušet si řízení balónu) a paragliding.

Nabízíme spolupráci dalším provozovatelům leteckých zážitků

Uvítáme nabídku ke spolupráci od poskytovatelů leteckých zážitků. Aktuálně nám v nabídce chybí zejména lety větroněm, historická letadla, širší nabídka letů vrtulníkem na Moravě, různorodější typy letadel pro individuální lety nebo speciální zážitky ve vzduchu. Pokud se vám tento projekt líbí a chtěli byste se zapojit se svojí nabídkou, kontaktujte nás prosím.

Hezká možnost vybrat si konkrétní letadlo

Zajímavá možnost na tomto portále je vybrat si konkrétní letadlo, se kterým může zákazník letět a dozvědět se, které akce a kde se s ním létají.

Projekt je novým přírůstkem do rodiny serverů společnosti Mavisys, která provozuje servery Pilotem na zkoušku, VyhlídkovéLety.eu.

Mohlo by vás zajímat