Kurz ULL Pilot – teorie (v pracovních dnech) s rozšířením o lety do ciziny

09.01.2012

Kurz ULL Pilot – teorie (v pracovních dnech) s rozšířením o lety do ciziny
Kurz ULL Pilot – teorie (v pracovních dnech) s rozšířením o lety do ciziny (Zdroj: Aeroweb.cz)

Pro ty, kterým se nehodí víkendové termíny výuky v teoretickém kurzu v Letňanech, je určen večerní kurz UL pilot – teorie s rozšiřující nepovinnou částí zaměřenou na lety do zahraničí s lektorem Martinem Marečkem (pořádá pilotní škola Justfly.cz). Výuka probíhá ve všedních dnech vždy večer v úterý a ve čtvrtek od 18:30 hodin.

Malou skupinu žáků bude vyučovat lektor Martin Mareček (www.marecek.cz), který je nejen špičkovým a velmi zkušeným pilotem-instruktorem, ale zároveň je také známým pilotem cestovatelem a popularizátorem létání do zahraničí vůbec. Prolétal na malých letadlech velkou část Evropy, o čemž publikoval množství populárních letecko-cestovatelských článků.

Kromě běžného učiva dle osnov, podle kterých se teorie pro UL pilotní průkaz učí, bude učivo pro zájemce z řad žáků mírně rozšířeno o praktické informace a dovednosti potřebné pro létání do zahraničí. Tato rozšiřující část bude zcela nepovinná a žáci, kteří nechtějí, ji nemusí absolvovat.

Po ukončení kurzu mohou absolventi ihned začít létat jako pilotní žáci ve škole Justfly.cz, která si Martina Marečka najala jako šéfinstruktora (tato škola, právě tak jako tento teoretický kurz, zájemcům z řad svých žáků poskytuje jako nepovinnou rozšiřující část speciální výcvik zaměřený na létání do zahraničí), nebo mají možnost pokračovat v praktickém výcviku v kterékoliv jiné UL pilotní škole.

Cena kurzu je 2 600 Kč (cena není zatížena DPH – DPH nebude k ceně připočteno) a je možné ji zaplatit v hotovosti na první přednášce. Kurz začíná v úterý 10. ledna v Praze (pokud byste nestihli začátek, je možné si úvodní přednášku nebo přednášky nahradit později formou individuální výuky).

Zájemce (a to i ty, kteří by snad propásli úvodní přednášku nebo přednášky) prosíme, aby telefonicky kontaktovali přímo lektora Martina Marečka na tel. čísle 602 354 315.

Pokud v naší pilotní škole Justfly.cz absolvujete i praktickou část výcviku, tedy létání (v určitých případech vám můžeme uznat i teorii odjinud (Letňany)), a získáte u nás pilotní průkaz, a to ať už u našeho šéfinstruktora Martnina Marečka, nebo u některého z dalších instruktorů, kteří v naší škole učí, budete pak moci využít zvýhodněnou sazbu, za kterou půjčujeme náš letoun Tecnam Echo. Tato sazba v současné době je:

Tecnam Echo - 1 399 Kč za hodinu včetně paliva a NEOMEZENÉHO POČTU PŘISTÁNÍ NA PŘÍBRAMSKÉM LETIŠTI ZDARMA.
(cena není zatížena DPH – DPH nebude k ceně připočteno)

Tato cena platí pro hotové piloty s pilotním průkazem a není závislá na dnu v týdnu ani ročním období. Cena je KONEČNÁ a nebude vám k ní připočten „palivový“ ani jakýkoliv jiný, ať už předem jasně deklarovaný nebo v ceníku kdesi vzadu šikovně skrytý, příplatek. Jako hotoví piloti také, pokud poletíte s naším letadlem, nebudete na příbramském letišti platit žádné přistávací poplatky, a to bez ohledu na počet přistání! Čas letu vám bude počítán pro vás výhodnějším způsobem, a to pouze od vstupu na ranvej do opuštění ranveje. Neplatíte tedy dobu zahřívání motoru (zahrnuta při metodě placení „podle motohodin“) ani vyčkávání na vyčkávacím místě před vstupem na dráhu (zahrnuta při metodě placení „od špalků po špalky). Věřte, že finanční rozdíl je v praxi opravdu značný.

Chcete pilotní průkaz proto, abyste si pak mohli prohlédnout třeba zámky na Loiře ve Francii z kokpitu svého malého letadla? Abyste si zalétli pokochat se pískovými dunami na plážích Baltu? Zalétli si na otočku vykoupat se do Jadranu? Pak je pro vás tento kurz a pilotní škola Justfly.cz ta pravá.


Foto Martin Mareček

Tohle všechno vás rádi naučíme, tohle všechno jde provádět malým letadlem v ceně třeba i jen několika set tisíc korun (i když letadla, na kterých vás budeme učit, jsou přece jen trochu dražší…). A náklady na cestování malými letadly jsou srovnatelné s náklady na cestu při jízdě auty…

Stále váháte, zda si pilotní průkaz dělat? Pak si s námi přijďte jen tak nezávazně popovídat, ať se pak můžete lépe rozhodovat… Můžete se přijít (samozřejmě zdarma) třeba jen podívat na začátek některé z přednášek a zeptat se nás na cokoliv, co vás kolem létání a zvláště létání do zahraničí, zajímá. Můžete se přijít za námi také podívat na letiště, kde jsme vám k dispozici na nezávazný rozhovor o létání nebo můžete využít naší služby „pilotem na zkušenou“, podrobnosti najdete na našem webu www.justfly.cz


Foto Tecnam (Justfly.cz děkuje společnosti Tecnam za laskavý souhlas s použitím jejího fota)

Více informací najdete na www.justfly.cz!

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář