CTSW opět k dispozici na půjčování pro piloty

19.09.2011

CTSW opět k dispozici na půjčování pro piloty
CTSW opět k dispozici na půjčování pro piloty (Zdroj: Aeroweb.cz)

Toto letadlo již znáte

Někteří z vás si jistě vzpomenou na letadlo CTSW, které jsme přibližně před rokem nabízeli k pronájmu a létali s ním i Setkání pro zájemce o UL létání. Tehdy jsme měli toto letadlo  pronajaté k provozování a ve chvíli, kdy se objevil zájemce o jeho koupi, jsme jej vrátili majiteli a poté bylo prodáno novému majiteli.

Opět k dispozici pro piloty UL na půjčování v Praze Letňanech

S letadlem jsme létali téměř celý rok a byli jsme zcela uneseni jeho výkony a vybavením. Letadlo má opravdu úžasné letové vlastnosti a zcela nadstandardní výbavu. Žertem jsme si říkali, že letadlu chybí už jen autopilot. Nyní když se znovu toto (stejné) letadlo objevilo k prodeji, dovybavené právě oním autopilotem a ELTem, téměř jsme neváhali a toto letadlo pořídili.

Zaváděcí cena pro první zájemce

Proto opět můžeme letadlo nabídnout těm, kteří chtějí létat moderním ultralehkým letadlem s maximální možnou výbavou a komfortem. A protože letadlo vlastníme, je nyní dostupné za  velmi výhodnou cenu, které mohou využít první zájemci o půjčování, přeškolení či absolvování výcviku na řízené lety VFR. Těšíme se na společné létání.

Podmínky a vše ostatní naleznete v sekci Letadlo CTSW k pronájmu

Mohlo by vás zajímat

Témata

Ultralighty


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář