Aeroweb má nové letadlo

11.02.2011 3 příspěvky

Aeroweb má nové letadlo
Aeroweb má nové letadlo (Zdroj: Aeroweb.cz)

Ve středu 9. února byla podepsána smlouva o koupi letadla. Aeroweb má nyní pro letecké akce a také pro náročnější piloty k dispozici další krásné letadlo.

Vyhrálo to SPéčko

Po dlouhém výběru z poměrně mnoha letadel na trhu jsme se rozhodli pro letadlo Cessna 172 SP s imatrikulací OK-COK a rokem výroby 2000. Letadlo má IFR výbavu, autopilota a výkon 180 koní. Letadlo bylo v minulosti provozováno v České republice, takže odpadly starosti s převodem pod českou legislativu. Domovské letiště mělo poslední dobou v Příbrami.

O způsobu výběru a aktuální situaci na trhu letadel je povídání určitě na samostatný článek. Obecně je nyní velmi vhodná doba na nákup letadel, protože nabídka je poměrně rozsáhlá a lze mezi nimi najít velmi zajímavé příležitosti.

Jsme z nového letadla nadšeni, neboť se jedná o „takřka“ nové letadlo s úžasnou výbavou a letovými vlastnostmi. Technicky je letadlo v unikátní stavu. Motor má 50 hodin po generální opravě a celkem má letadlo nalétáno 1 990 hodin a 1 185 startů.  

 

Přelet na Permit To Fly

Včera jsme letadlo přeletěli z Kolína, kde bylo hangárováno, do místa našeho servisu. Letadlo má aktuálně prošlou roční servisní prohlídku, proto jsme museli žádat Úřad pro civilní letectví o umožnění technického přeletu na tak zvané povolení Permit To Fly. Mimochodem celé vyřízení těchto dokumentů netrvalo úřadu ani 2 hodiny a měli jsme povolení k dispozici. To nás opravdu mile překvapili.

Letadlo bude brzy k dispozici pro čtenáře Aerowebu za zajímavých podmínek

Kromě toho, že se s tímto novým letadlem můžete potkat na akcích, které pořádáme pro piloty a zájemce o létání, v krátké době bude možnost si toto letadlo pronajmout k vlastním letům z letiště Letňany. Už nyní mohu prozradit, že jej budeme pro čtenáře Aerowebu nabízet za velmi zajímavých podmínek. Tuto možnost ocení zejména ti, kteří chtějí létat v mladém a komfortním letadle.

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Gratuluju

14.02.2011 v 13:06 Ilja

a už se těším, jak to s ní prubneme. Ať se daří. Co takhle soutěž na její vizáž ,nebude?

Odpovědět

Gratuluju

14.02.2011 v 14:22 Martin Kuba

Ahoj Iljo, děkujeme moc. A víš, že jsme o soutěži na její vyzáž přemýšleli? Je panensky bílá a nějaký úlet by to chtělo. :-))

Odpovědět

Gratulace

15.02.2011 v 8:31 Miloš

No pěkná holka a nějaká změna vizáže by jí určitě neuškodila :-) Gratulace

Odpovědět

Přidat komentář