Letecká škola Happy Aviation startuje

01.05.2010 2 příspěvky

Letecká škola Happy Aviation startuje
Letecká škola Happy Aviation startuje (Zdroj: Aeroweb.cz)
Při příležitosti oslavy zahájení nové letecké školy HAPPY AVIATION na letišti Praha Letňany si touto cestou vedení společnosti dovoluje poděkovat všem svým příznivcům, kteří se 27. dubna dostavili do nově otevřených prostor školy v areálu Staré Aerovky, za jejich návštěvu.

Všem ostatním, kterým z jakéhokoliv důvodu tento termín nevyhovoval, si dovolují touto formou nabídnout pozvánku alespoň na kávu či jiné občerstvení a představit Vám zázemí nově otevřené školy osobně. Více informací o nás a jak se k nám dostanete naleznete na našich stránkách.


Hlavní činností společnosti Happy Aviation je zajištění PPL výcviku na letounech Cessna C-150, C-172 a následný pokračovací výcvik opět na letounech Cessna C-150, C-172 a nově i na C-210. Samozřejmostí je asistence Safety Pilota na vyžádání. Pronájem letadel, provozování letedel, jejich údržba, prodej a dovoz letadlové techniky jsou další činnosti, se kterými Vám v Happy Aviation rádi pomohou.

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Gratulace

01.05.2010 v 8:47 Jirka

Ahoj kluci, držím Vám v této težké době všechny palce a ať se daří :-) V Letňanech už bylo potřeba proluftovat !! Rád o Vás povím i dále, ať Vám taky trochu pomohu :-)) Ještě jednou přeji hodně úspěchů.

Odpovědět

Pozdrav

02.05.2010 v 20:03 Kuba

Přeji Vám hodně štěstí a držte se.

Odpovědět

Přidat komentář