Aktualizovaná data v mobilní aplikaci Databáze letišť

10.11.2017 3 příspěvky

Aktualizovaná data v mobilní aplikaci Databáze letišť
Aktualizovaná data v mobilní aplikaci Databáze letišť (Zdroj: Aeroweb.cz)

Všechny nové frekvence platné od 9. listopadu 2017 najdete aktualizované v mobilní aplikaci Databáze letišť. Aktuální data jsou připravena na našem serveru ke stažení. Stačí přímo v aplikaci otevřít „Správce dat – stahování a aktualizace“ (do nabídky se dostanete přes ikonu „i“ v kroužku na horní liště) a vybrat si jakou sadu dat si přejete stáhnout. Kromě nových frekvencí jsou samozřejmě v aktualizaci zapracované i ostatní drobné změny, které k 9. listopadu nastaly.

A navíc, jak jsem vás informoval již v září, doplnili jsme podrobnější zoom-levely letecké mapy. Pro každý druh mapy (dvoustovku, pětistovku, milionku) jsme aktuálně posunuli její zobrazení o jeden zoom-level dále - tím jsou mapy mnohem lépe čitelné. Před stažením nových dat doporučujeme celou aplikaci z vašeho tabletu/telefonu smazat a nainstalovat nově z AppStore - odkaz je zde: https://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=561712551& (pokud apku před stažením map nesmažete – nesmažou se ani původní zoom-levely mapy a nové detailní mapy se vám tudíž nestáhnou).

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

androjd

10.11.2017 v 14:58 Bodie

Aplikace pro Android se neplánuje?

Odpovědět

RE: androjd

10.11.2017 v 23:47 Patrik Sainer

Aktuálně pracujeme na zbrusu nové aplikaci pro iOS a jakmile bude odladěná, zpracujeme ji také pro platformu Android. Nechci slibovat, ale doufám, že na začátku sezóny by snad mohla být aplikace již dostupná.

Odpovědět

Aplikace pro Android

29.11.2017 v 18:35 Petr Kouril

Letecká navigace pro Android (která pokrývý celý svět, mimo jiné ČR) existuje a jmenuje se FLY is FUN. Tady je odkaz: https://play.google.com/store/apps/details?id=gps.ils.vor.glasscockpit&hl=cs

Odpovědět

Přidat komentář