Poslední volné místo na teoretický kurz pro piloty PPL(A) a ULL(A)

19.05.2020

Už od pondělí 25. května 2016 začne v Praze Letňanech víkendový kurz pro zájemce o pilotní průkaz PPL/ULL.

Poslední volné místo na teoretický kurz pro piloty PPL(A) a ULL(A)
Poslední volné místo na teoretický kurz pro piloty PPL(A) a ULL(A) (Zdroj: Aeroweb.cz)

Letecká škola AeroPrague pořádá od pondělí 25. května 2020 základní kurz teorie pilota pro všechny zájemce o pilotní výcvik soukromého pilota letounů - PPL(A) nebo pilota UL letadel - ULL(A). Intenzivní kurz probíhá po celý týden vždy v odpoledních hodinách.

Splňte si svůj sen a udělejte si pilotní průkaz

Na konci kurzu obdržíte certifikát o absolvované teorii pilota a můžete dále pokračovat v praktickém výcviku na letadle. Certifikát o absolvované teorie vám bude platit pro praktický výcvik na letadle v kterékoliv pilotní škole, kde se rozhodnete dále pokračovat v praktickém výcviku.

Dozvíte se vše, co potřebuje správný pilot vědět, aby létal bezpečně

Jednotlivé lekce budou přednášet zkušení lektoři a profesionální piloti - instruktoři, které také možná znáte z článků na Aerowebu. Výuka probíhá zajímavou formou s mnoha praktickými radami a příklady z praxe. Po absolvování tohoto kurzu budete dobře připraveni na teoretickou zkoušku na Úřadu pro civilní letectví nebo u inspektora LAA.

Na tomto kurzu můžete očekávat, že probereme témata velmi živě a předáme vám mnoho zkušeností z vlastní dlouholeté letecké praxe, které využijete ve vaší další karieře pilota.

Cena kurzu teorie je 12 100 Kč pro žadatele o průkaz soukromého pilota letounů PPL(A), případně 9 680 Kč pro žadatele o výcvik UL. Aktuálně navíc platí, že pokud se rozhodnete absolvovat i praktický výcvik u AeroPrague, bude vám 5 000 Kč přičteno jako kredit na létání!

Rozvrh lekcí a více informací najdete na stránce Teoretický kurz pilota. Už se na vás moc těšíme...

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář